Senzor de usa/geam Zigbee

65,00 RON

Creste securitatea casei cu un device simplu

Cantitate

  • Politica de securitate: Informatiile tale nu sunt folosite niciodata pentru alte scopuri decat pentru a-ti permite sa folosirea magazinului online si a sistemului de comenzi. Politica de securitate: Informatiile tale nu sunt folosite niciodata pentru alte scopuri decat pentru a-ti permite sa folosirea magazinului online si a sistemului de comenzi.
  • Politica de livrare: Comenzile in valoare de peste 500 RON beneficiaza de livrare gratuita. Politica de livrare: Comenzile in valoare de peste 500 RON beneficiaza de livrare gratuita.
  • Politica de retur: Puteti returna orice produs in 14 zile calendaristice si veti primi banii inapoi, cu conditia ca returul sa contina produsele in starea lor originala, fara defecte, si pachetul sa fie returnat intreg. Politica de retur: Puteti returna orice produs in 14 zile calendaristice si veti primi banii inapoi, cu conditia ca returul sa contina produsele in starea lor originala, fara defecte, si pachetul sa fie returnat intreg.

Senzor de contact care detecteaza daca usile si/sau ferestrele sunt deschise, incepand cu o distanta de 22 de milimetri. 
 
Caracteristici:
- Fara fir, conectabil cu un HUB Zigbee (Xiaomi/Aqara Gateway, Samsung SmartThings, etc).
- Distanta detectie contact deschis approximativ 22 milimetri.
- Portabil, poate fi montat oriunde (adeziv inclus).
- Include o baterie CR2032.
- Temperatura de functionare: -10 - +50 grade Celsius.
- Umiditate de functionare: 0 - 95 procente umiditate relativa.

Xiaomi/Aqara
MCCGQ11LM
49 Produse


S-ar putea sa-ti placa