• Pachet

Hub Gateway Xiaomi Mi 3 Zigbee & Bluetooth, compatibil Apple HomeKit

Xiaomi/Mi
Pret 260,00 RON

In loc de 270,00 RON

cu TVA

Creierul casei tale Smart, compatibil Apple HomeKit

Acest pachet contine

Cantitate

Hub-ul Gateway Xiaomi Mi 3 conecteaza toate dispozitivele inteligente unul cu celalalt si reprezinta creierul casei tale inteligente.

Este controlabil prin oricare din urmatoarele aplicatii mobile: Mi Home APP (Android si iOS) sau Apple Home Kit (iOS 10.3 sau mai nou).
Atentie! Pentru a reusi sa conectati aplicatia pe Android, trebuie sa selectati din Settings, zona China (in versiunile mai vechi numita China Mainland). Aplicatia este disponibila in limba Engleza.

Conexiuni
Hubul este alimentat USB (5V 1A), cablul si un alimentator sunt incluse in pachet, precum si un adaptor pentru prizele romanesti.
Se poate conecta la reteaua locala prin Wi-Fi pe frecventa de 2.4 GHz.

Protocoale de comunicare
Hubul functioneaza pe protocoalele Zigbee (v2.0 si v3.0) si Bluetooth care ii permite sa comunice cu dispozitivele dvs. inteligente.

Control prin telefon
Telefonul se transforma intr-o telecomanda, permitand comanda tuturor dispozitivelor inteligente, de la incuietori si lumini pana la prize. Optiunile sunt nelimitate.
Suporta pentru comanda vocala prin Siri cand este configurat prin aplicatia Home Kit.

Capacitati locale de procesare
Memoreaza rutinele si conditiile setate pentru automatizari. Astfel cand conexiunea la internet este intrerupta si controlul prin intermediul telefonului devine imposibil, majoritatea dispozitivelor smart Xiaomi Mi sau Xiaomi Aqara din casa isi vor continua functionarea la nivel local, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Se recomanda conectarea a pana la 64 de senzori.

In continuare, in categoria 'S-AR PUTEA SA-TI PLACA' gasiti senzori si dispozitive compatibile.

Xiaomi/Mi
ZNDMWG03LMp

Fisa tehnica

Protocol
Bluetooth
Wi-Fi
Zigbee
Compatibil
HomeKit (nativ)


S-ar putea sa-ti placa