• La reducere!
  • Pachet

Pachet Basic pentru Securitate

Xiaomi/Aqara
505,00 RON
Pret 454,50 RON Economiseste 10%
cu TVA

Transforma-ti casa intr-una inteligenta cu ajutorul acestui pachet de baza!

Acest pachet contine

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

myL2.ro iti ofera un mini pachet pentru siguranta familiei si securitatea casei tale! Acest kit smart cuprinde componente inteligente care te vor ajuta sa elimini o parte din grijile tale!

Cumpara pachetul si configureaza-l pentru casa ta: daca nu este pe placul tau, ai posibilitatea de retur in 14 zile si primesti inapoi toata suma platita!

Pachetul contine:
Hub Gateway Xiaomi Mi 3 Zigbee & Bluetooth compatibil Apple HomeKit
Senzor miscare
Senzor usa/geam
Senzor detectie scurgeri apa

Beneficiile pachetului:
✔ eficienta si securitate: iti poti verifica locuinta de la distanta: te asiguri ca geamul nu a ramas deschis si afli la scurt timp când e detectata miscare in casa;
✔ reduci grijile: primesti notificari in cel mai scurt timp posibil când apare o scurgere de apa. Nu mai stai cu grija intrusilor iar familia ta va fi in siguranta;
✔ posibilitati nelimitate de extindere: adauga alti senzori si dispozitive smart, gaseste-le pe toate pe myL2.ro in categoria SenzoriIluminat sau Butoane!

Descopera si celelalte beneficii oferite de sistemele Smart Home! Bucura-te de o locuinta moderna si scapa de o parte din grijile tale de zi cu zi intr-un mod practic si inteligent.

Xiaomi/Aqara
HUB1Sp

Fisa tehnica

Protocol
Zigbee
Compatibil
HomeKit (nativ)
Garantie (luni)
12 (persoane juridice)
24 (persoane fizice)