Hub Samsung SmartThings v3 versiunea UK

680,00 RON

Creierul casei tale Smart

Cantitate

  • Politica de securitate: Informatiile tale nu sunt folosite niciodata pentru alte scopuri decat pentru a-ti permite sa folosirea magazinului online si a sistemului de comenzi. Politica de securitate: Informatiile tale nu sunt folosite niciodata pentru alte scopuri decat pentru a-ti permite sa folosirea magazinului online si a sistemului de comenzi.
  • Politica de livrare: Comenzile in valoare de peste 500 RON beneficiaza de livrare gratuita. Politica de livrare: Comenzile in valoare de peste 500 RON beneficiaza de livrare gratuita.
  • Politica de retur: Puteti returna orice produs in 14 zile calendaristice si veti primi banii inapoi, cu conditia ca returul sa contina produsele in starea lor originala, fara defecte, si pachetul sa fie returnat intreg. Politica de retur: Puteti returna orice produs in 14 zile calendaristice si veti primi banii inapoi, cu conditia ca returul sa contina produsele in starea lor originala, fara defecte, si pachetul sa fie returnat intreg.

SmartThings v3 face parte din a treia generatie de huburi smart de la Samsung, oferind o mai mare comoditate si fiabilitate pentru utilizator. 
Acesta conecteaza toate dispozitivele inteligente unul cu celalalt, cu cloud-ul SmartThings si cu aplicatia mobila SmartThings sau SmartThings Classic. Practic reprezinta creierul casei tale inteligente.

Spre diferenta de SmartThings v2, hub-ul v3 NU mai ofera posibilitatea de functiona pe baterii, deci va sugeram sa il conectati la un UPS, mai ales daca folositi scenariile de Home Security.

Conexiuni
Hubul este alimentat la priza si desi mufa de conectare urmeaza modelul UK, un adaptor pentru prizele romanesti este inclus in pachet. 
Alimentarea este la 100-240V, iar iesirea este de 5V la 2A.
Se poate conecta la reteaua locala atat prin cablu cat si prin Wi-Fi.

Protocoale de comunicare
Hubul contine un radio Zigbee (2,4 GHz) si un radio Z-Wave (908,4 MHz) care permit sa comunicare cu dispozitivele dvs. Zigbee si Z-Wave. 
SmartThings Hub suporta, de asemenea, Zigbee 3.0 si Z-Wave Plus.
Capacitati locale de procesare:
Control prin telefon: telefonul se transforma intr-o telecomanda, permitand comanda tuturor dispozitivelor inteligente, de la incuietori si lumini pana la prize. Optiunile sunt nelimitate.
Este compatibil cu dispozitive produse de Philips Hue, Ring, Arlo, Honeywell, Sonos si multe altele.
Suporta Alexa si Google Home, pentru comanda vocala.

Memoreaza rutinele si conditiile setate pentru automatizari. Astfel cand conexiunea la internet este intrerupta si controlul prin intermediul telefonului devine imposibil, majoritatea dispozitivelor smart Samsung din casa isi vor continua functionarea la nivel local, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Mai mult, timpul de raspuns a fost redus substantial, imbunatatind experienta de a lucra cu hubul SmartThings V3. 

Hardware
Procesor: ARM Cortex-a7 528MHz
Memorie RAM: 256MB 
Memorie interna: 4GB FLash.
Port USB pentru eventuale extinderi.

SmartThings V3 ofera posibilitatea de a customiza actiunile prin intermediul aplicatiilor dezvoltate de comunitatea SmartThings dar si cu ajutorul aplicatiilor dezvoltate de tine, folosind platforma SmartThings Groovy IDE.

Samsung
GP-U999SJVLGEA
5 Produse
2019-08-15


S-ar putea sa-ti placa