Despre noi

myL2 Connect SRL se ocupa cu planificarea, comercializarea si instalarea de sisteme si solutii Smart Home, Smart Building si Smart Office.

Am inceput activitatea in 2018, dupa cateva luni de cercetari in care am observat ca in Romania piata IoT (Internet of Things) si Smart Home era mult sub-dezvoltata si lipsea accesul atat la solutii, cat si la componente sau echipamente Smart.

Am ales gama Xiaomi Aqara pentru costul redus si simplitatea punerii in functionare, hub-ul Samsung pentru stabilitate si flexibilitate, produsele Shelly pentru fiabilitate si compatibilitate, dar si solutiile Broadlink pentru a adauga suport pentru protocolul IR/RF. La scurt timp am adaugat si hub-ul Hubitat la oferta noastra, pentru flexibilitatea sa si capacitatile de functionare offline. Adaugam noi brand-uri paletei noastre de produse, urmareste-ne pentru a fi la curent cu noutatile!

In timp ne-am extins echipa si partenerii pentru a oferi consultanta si servicii de instalare!

In septembrie 2019 am deschis si blog-ul myL2, pentru a va oferi informatii despre produsele noastre si tutoriale de instalare dar si pentru a face experienta configurarii casei inteligente sa fie una cat mai placuta.

Vrei sa incepi sau sa extinzi casa ta inteligenta? Gaseste in lista de reduceri pachetul care ti se potriveste!


Colaborari

Incepand cu 2020, in calitatea noastra de importator direct, putem oferi conditii speciale partnerilor care doresc sa distribuie produsele smart pe care noi le importam. Doresti sa devii partner? Contacteaza-ne!