Metode de plataOnline cu card bancar sau Google Play

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata niciun moment pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


Plata folosind un link de plata

Puteti solicita colegilor nostri generarea unul link de plata, atfel incat sa faceti plata Online a unei comenzi, cu cardul, daca ati ales alta metoda de plata. Trimiteti cererea aici: Contacteaza-ne.Important de stiut! Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!Plata prin transfer bancar

Puteti opta pentru plata prin transfer bancar la finalizarea comenzii.

Faceti transferul in unul din conturile noastre, dupa cum urmeaza:IBAN RO68INGB0000999908692148

Banca: ING Bank Bucuresti CentralaAceste informatii se vor regasi in e-mail-ul de plata pe care il primiti automat dupa plasarea comenzii.

Mentionati codul comenzii la detalii de plata (referinta), pentru a usura procesarea.

Daca aveti mai multe comenzi in curs, puteti face o singura plata daca mentionati codurile tuturor comenzilor platite.

Pentru plata prin transfer bancar, procesarea poate dura intre 0 si 3 zile lucratoare.

Daca doriti expedierea comenzii mai rapid, ne puteti trimite o copie dupa OP la adresa de e-mail billing@myL2.ro, sau prin formularul nostru de contact.In curand: Plata prin Cryptomonede si SMS. Lucram la implementarea acestor optiuni chiar acum!Despre plata Ramburs

Am ales sa nu mai folosim plata ramburs ca metoda de plata pe site-ul nostru, motivele fiind:

- Costuri crescute. Curierii taxeaza in plus procesarea platilor ramburs, lucru care s-ar fi reflectat eventual in costul produselor sau al livrarii.

- Durata lunga de procesare. Lucram cu un depozit de unde livrarile pleaca mereu la timp catre dvs, dar AWB-ul de transport se emite de catre depozit, deci plata ramburs ar trebui sa ajunga de la dvs, la curier, la depozit si apoi la noi, astfel reducand timpul pana cand lichiditatea este disponibila.

- Responsabilitate sociala. In aceasta perioada, dorim sa ajutam cat de mult putem la prevenirea raspandirii virusurilor si bacteriilor; evitarea folosirii banilor in numerar este unul dintre pasii importanti in acest sens.