Termostat inteligent Z-Wave MCO Home v2, Alb

Pret 580,00 RON
cu TVA Livrare in 1-5 zile lucratoare

Termostat inteligent cu conectivitate Z-Wave

Compatibil cu un hub Z-Wave

Senzor de umiditate integrat

Cantitate
Stoc furnizor (precomanda)
Asistenta comerciala (discount-uri, comenzi de volum, alte informatii)
Asistenta technica (integrari, compatibilitati, configurare si instalare)

Termostat inteligent MCO Home Generatia 2 pentru controlul temperaturii, cu conectivitate Z-Wave si senzor de umiditate.

Beneficii:
- Termostatul inteligent MCO Home Generatia 2 a fost conceput pentru controlul temperaturii din mediul ambiental si poate fi folosit atat cu sisteme de incalzire precum boilere, incalzire in pardoseala, radiatoare/calorifere, cat si cu sisteme electrice.
- Se conecteaza cu usurinta cu un hub Z-Wave cum este Hubitat Elevation si poate fi configurat sa controleze relee si prize inteligente din sistemul nostru smart, pentru a porni/opri sistemele de incalzire;
- Dispozitivul poate fi controlat manual, sau se poate seta sa porneasca automat, in anumite perioade de timp. De asemenea, pot fi programate pana la 4 actiuni diferite pentru fiecare zi a saptamanii. In functie de hub-ul folosit si de celelalte dispozitive smart, vom putea crea si alte scenarii de automatizare, cum ar fi pornirea automata a incalzirii atunci cand suntem in drum spre casa, sau oprirea ei cand un geam a fost lasat deschis;
- Displayul integrat, butoanele cu touch, sticla securizata si cele doua culori disponibile (negru/alb) alcatuiesc un design modern, potrivit pentru montarea termostatului in orice incapere de acasa sau de la birou.

Specificatii:
- Conectivitate: Z-Wave Plus (compatibil cu Hubitat Elevation, Aeotec SmartThings etc.);
- Alimentare: 220V AC;
- Putere iesire: max. 5A;
- Senzori de temperatura si umiditate integrati;
- Dimensiuni: 86 x 86 x 46 mm.

MH7H-WH2-w

Fisa tehnica

Protocol
Z-Wave
Compatibil
Hubitat Elevation
Samsung SmartThings
Garantie (luni)
12 (persoane juridice)
24 (persoane fizice)


S-ar putea sa-ti placa