Hub Gateway Xiaomi Aqara, versiune compatibila Apple HomeKit, WiFi si Zigbee

Pret 280,00 RON

Creierul casei tale Smart

Cantitate

  • Politica de securitate: Informatiile tale nu sunt folosite niciodata pentru alte scopuri decat pentru a-ti permite sa folosirea magazinului online si a sistemului de comenzi. Politica de securitate: Informatiile tale nu sunt folosite niciodata pentru alte scopuri decat pentru a-ti permite sa folosirea magazinului online si a sistemului de comenzi.
  • Politica de livrare: Comenzile in valoare de peste 500 RON beneficiaza de livrare gratuita. Politica de livrare: Comenzile in valoare de peste 500 RON beneficiaza de livrare gratuita.
  • Politica de retur: Puteti returna orice produs in 14 zile calendaristice si veti primi banii inapoi, cu conditia ca returul sa contina produsele in starea lor originala, fara defecte, si pachetul sa fie returnat intreg. Politica de retur: Puteti returna orice produs in 14 zile calendaristice si veti primi banii inapoi, cu conditia ca returul sa contina produsele in starea lor originala, fara defecte, si pachetul sa fie returnat intreg.

Hub-ul Gateway Xiaomi Aqara conecteaza toate dispozitivele inteligente unul cu celalalt si reprezinta creierul casei tale inteligente.

Este controlabil prin oricare din urmatoarele aplicatii mobile:
Mi Home APP
Home Kit (iOS 10.3 sau mai nou)
Aqara Home (Android 5.0 or Above, iOS 10.3 sau mai nou)

Atentie! Pentru a reusit sa conectati aplicatia pe Android, trebuie sa selectati din Settings, zona China (in versiunile mai vechi numita China Mainland). Chiar daca mesajul de setup initial este in limba Chineza, limba se poate apoi schimba din aplicatie.

Conexiuni
Hubul este alimentat la priza si desi mufa de conectare urmeaza modelul chinezesc, un adaptor pentru prizele romanesti este inclus in pachet
Alimentarea este de 100-240V.
Se poate conecta la reteaua locala prin Wi-Fi pe frecventa de 2.4 GHz.

Protocoale de comunicare
Hubul contine un radio Zigbee (2,4 GHz) care permite sa comunicare cu dispozitivele dvs. Zigbee.

Capacitati locale de procesare:
Control prin telefon: telefonul se transforma intr-o telecomanda, permitand comanda tuturor dispozitivelor inteligente, de la incuietori si lumini pana la prize. Optiunile sunt nelimitate.
Suporta pentru comanda vocala prin Siri, cand este configurat prin aplicatia Home Kit.

Memoreaza rutinele si conditiile setate pentru automatizari. Astfel cand conexiunea la internet este intrerupta si controlul prin intermediul telefonului devine imposibil, majoritatea dispozitivelor smart Xiaomi Mi sau Xiaomi Aqara din casa isi vor continua functionarea la nivel local, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Dispozitivul include si o lumina RGB precum si o sirena/sonerie, ambele programabile de catre utilizator ca parte din automatizari.

Se recomanda conectarea a pana la 30 de senzori.

Hardware
Procesor: i.MX6
Memorie RAM: 256MB 
Memorie interna: 256MB Flash.

Xiaomi/Aqara
ZHWG11LM

Fisa tehnica

Protocol
Wi-Fi
Zigbee


S-ar putea sa-ti placa