Bec Smart E27 9W Zigbee

Pret 90,00 RON

Lumineaza casa cu lumina calda sau rece, dimabila

Reduceri la volum

Cantitate Reducere Ai economisit
3 5% Pana la 13,50 RON
5 10% Pana la 45,00 RON
Cantitate

  • Politica de securitate: Informatiile tale nu sunt folosite niciodata pentru alte scopuri decat pentru a-ti permite sa folosirea magazinului online si a sistemului de comenzi. Politica de securitate: Informatiile tale nu sunt folosite niciodata pentru alte scopuri decat pentru a-ti permite sa folosirea magazinului online si a sistemului de comenzi.
  • Politica de livrare: Comenzile in valoare de peste 500 RON beneficiaza de livrare gratuita. Politica de livrare: Comenzile in valoare de peste 500 RON beneficiaza de livrare gratuita.
  • Politica de retur: Puteti returna orice produs in 14 zile calendaristice si veti primi banii inapoi, cu conditia ca returul sa contina produsele in starea lor originala, fara defecte, si pachetul sa fie returnat intreg. Politica de retur: Puteti returna orice produs in 14 zile calendaristice si veti primi banii inapoi, cu conditia ca returul sa contina produsele in starea lor originala, fara defecte, si pachetul sa fie returnat intreg.

Becul Xiaomi iti permite sa controlezi cata de intensa vrei sa fie lumina din camera si ce nuanta (rece/alb-albastra sau calda/alba) sa aibe.
Alb, cu un aspect placut, se integeaza usor in orice design.

Caracteristici:
- Fara fir, conectabil cu un HUB Zigbee (Xiaomi/Aqara Gateway, Samsung SmartThings, etc).
- Filet E27, se potriveste in majoritatea lustrelor si aplicilor care suporta bec cu ’filet mare', tip para.
- Certificat CE, RoHS, CCC si UL.
- Reglaj oriunde in intervalul 2700K - 6500K (2700K: lumina calda/alba; 3100K-4500K: lumina neutra; 6500K: lumina alb-albastra, rece).

Xiaomi/Aqara
ZNLDP12LM

Fisa tehnica

Protocol
Zigbee


S-ar putea sa-ti placa