• La reducere!
  • Pachet

Kit iluminat smart

Hubitat
2.285,00 RON
Pret 2.056,50 RON Economiseste 10%
cu TVA Livrare in 1-5 zile lucratoare

Lumini inteligente pentru casa ta

Automatizari care iti reduc factura la energie

Control prin senzori de miscare, intrerupatoare, aplicatie mobila

Confort fara grija de a fi uitat lumina aprinsa

Acest pachet contine

Cantitate
Stoc furnizor (precomanda)
Asistenta comerciala (discount-uri, comenzi de volum, alte informatii)
Asistenta technica (integrari, compatibilitati, configurare si instalare)

Esti la inceput de drum in crearea casei tale smart sau ai doar nevoie de un sistem inteligent de iluminat? Realizeaza atmosfera perfecta cu rutine simple folosind hub-ul Hubitat Elevation C-7, becurile si intrerupatoarele smart.

Componente: 1 x Hubitat Elevation C8, 7 x Bec Smart, 5 x Intrerupatoare Smart, 2 x Senzori de miscare.

Scapa de grija instalarii si configurarii dispozitivelor si lasa-ne pe noi sa cream scenarii conform dorintelor tale!

Hubitat Elevation C-8 este compatibil cu mii de senzori si dispozitive Smart Home, devenind creierul casei tale, conectand toate dispozitivele inteligente unul cu celalat fara a avea nevoie de o conexiune activa la internet.
Becul Smart Zigbee controleaza atat intesitatea luminii, cat si nuanta acesteia ( rece/alb-albastra sau calda/alba). Deasemnea, conectandu-l cu un Hub Zigbee si cu alte dispozitive smart (senzor miscare Zigbee, senziori usa/geam) vei putea crea scenariile de iluminat dorite, cum ar fi stingerea / aprinderea luminilor la o anumita ora sau cand se deschid / inchid usile.
Intrerupatoarele Smart iti permit sa controlezi atat luminile din casa cat si alte dispozitive smart, sau sa pornesti scenarii complexe. Acestea pot fi configurate sa aiba pana la 3 actiuni: apasare scurta, apasare lunga, apasare dubla.

Primesti kit-ul deja configurat, gata sa fie instalat (plug & play). Tot ce ai tu de facut este sa pui componentele pe pozitiile lor si sa te conectezi cu PC-ul, tableta sau telefonul tau mobil.

Daca ce am inclus in pachet nu se potriveste nevoilor tale, contacteaza-ne si iti proiectam gratuit un kit pentru casa ta inteligenta. Un plan al casei ne-ar fi de mare ajutor, nu uita sa il incluzi.

Hubitat
kit-smartlights


S-ar putea sa-ti placa