• Pret redus
  • Pachet

Kit Confort Smart

Hubitat
3.033,00 RON
Pret 2.729,70 RON Economiseste 10%
cu TVA Livrare in 1-2 zile lucratoare

Monitorizeaza temperatura si umiditatea de acasa direct pe telefonul mobil

Controleaza caldura automat

Acest pachet contine

Cantitate
Stoc suficient
Asistenta comerciala (discount-uri, comenzi de volum, alte informatii)
Asistenta technica (integrari, compatibilitati, configurare si instalare)

Stim cat de important este pentru tine sa te simti confortabil in propria locuinta.

Creaza-ti mediul ambiental perfect monitorizand usor valorile de temperatura si umiditate.

Scapa de grija instalarii si configurarii dispozitivelor si lasa-ne pe noi sa cream scenarii conform dorintelor tale.

Hubitat Elevation C-8 este compatibil cu mii de senzori si dispozitive Smart Home, devenind creierul casei tale, conectand toate dispozitivele inteligente unul cu celalat fara a avea nevoie de o conexiune activa la internet.
Shelly1 - Releu Smart Wi-Fi pentru automatizari, este un releu wireless care poate transforma un dispozitiv clasic intr-unul smart (centrala ta termica). Acesta poate porni sau opri centrala termica ori boilerul, creea programe zilnice sau saptamanale, etc.
Cap Termostat inteligent este un termostat smart wireless cu ideal pentru reducerea facturilor de energie si controlarea de la distanta a sistemului de incalzire (calorifere).
Senzorul de temperatura si umiditate Zigbee monitorizeaza in permanenta temperatura, umiditatea si presiunea atmosferica din locuinta ta.

Primesti kit-ul deja configurat, gata sa fie instalat (plug & play). Tot ce ai tu de facut este sa pui componentele pe pozitiile lor si sa te conectezi cu PC-ul, tableta sau telefonul tau mobil.
Daca ce am inclus in pachet nu se potriveste nevoilor tale, contacteaza-ne si iti proiectam gratuit un kit pentru casa ta inteligenta. Un plan al casei ne-ar fi de mare ajutor, nu uita sa il incluzi.

Hubitat
kit-smartcomfort


S-ar putea sa-ti placa