• Pret redus
  • Pachet

Kit Confort Smart

Hubitat
2.250,00 RON
Pret 2.025,00 RON Economiseste 10%
cu TVA Livrare in 1-2 zile lucratoare

Monitorizeaza temperatura si umiditatea de acasa direct pe telefonul mobil

Porneste AC-ul sau dezumidificatorul in functie de valorile inregistrate

Acest pachet contine

Cantitate
Stoc suficient
Asistenta comerciala (discount-uri, comenzi de volum, alte informatii)
Asistenta technica (integrari, compatibilitati, configurare si instalare)

Stim cat de important este pentru tine sa te simti confortabil in propria locuinta, Creaza-ti mediul ambiental perfect monitorizand usor valorile de temperatura si umiditate.

Scapa de grija instalarii si configurarii dispozitivelor si lasa-ne pe noi sa cream scenarii conform dorintelor tale!

Componente: 1 x Hubitat Elevation C-7, 4 x Termostat inteligent Z-Wave, 4 x Senzori de temperatura si umiditate Zigbee, 1 x Releu inteligent Wi-Fi Shelly

Hubitat Elevation C-7 este compatibil cu mii de senzori si dispozitive Smart Home, devenind creierul casei tale, conectand toate dispozitivele inteligente unul cu celalat fara a avea nevoie de o conexiune activa la internet.
Shelly1 - Releu Smart Wi-Fi pentru automatizari, este un releu wireless care poate transforma un dispozitiv clasic intr-unul smart (centrala ta termica). Acesta poate porni sau opri centrala termica, creea programe saptamanale etc.
Cap Termostat inteligent Z-Wave este un termostat smart wireless cu conectivitate Z-Wave ideal pentru reducerea facturilor de energie si controlarea de la distanta a sistemului de incalzire.
Senzorul de temperatura si umiditate Zigbee monitorizeaza in permanenta temperatura, umiditatea si presiunea atmosferica din locuinta ta.

Primesti kit-ul deja configurat, gata sa fie instalat (plug & play). Tot ce ai tu de facut este sa pui componentele pe pozitiile lor si sa te conectezi cu PC-ul, tableta sau telefonul tau mobil.
Daca ce am inclus in pachet nu se potriveste nevoilor tale, contacteaza-ne si iti proiectam gratuit un kit pentru casa ta inteligenta. Un plan al casei ne-ar fi de mare ajutor, nu uita sa il incluzi.

Hubitat
kit-smartcomfort


S-ar putea sa-ti placa