• Pret redus
  • Pachet

Kit Monitorizare Smart

Hubitat
1.520,00 RON
Pret 1.368,00 RON Economiseste 10%
cu TVA Livrare in 1-2 zile lucratoare

Ofera un plus de siguranta familiei tale cu ajutorul sistemului inteligent de monitorizare

Afla direct pe telefonul mobil temperatura, umiditatea, eventualele scurgeri de apa sau detectarea fumului

Acest pachet contine

Cantitate
Stoc suficient
Asistenta comerciala (discount-uri, comenzi de volum, alte informatii)
Asistenta technica (integrari, compatibilitati, configurare si instalare)

Traieste o viata relaxata, monitorizand propria locuinta chiar si de la distanta!

Scapa de grija instalarii si configurarii dispozitivelor si lasa-ne pe noi sa cream scenarii conform dorintelor tale!

Componente: 1 x Hubitat Elevation C-8, 1 x Senzor de temperatura si umiditate, 2 x Senzor detectie inundatie, 1 x Senzor detectie fum si alarma smart Zigbee

Hubitat Elevation C-8 este compatibil cu mii de senzori si dispozitive Smart Home, devenind creierul casei tale, conectand toate dispozitivele inteligente unul cu celalat fara a avea nevoie de o conexiune activa la internet.
Senzorul de temperatura si umiditate Zigbee monitorizeaza in permanenta temperatura, umiditatea si presiunea atmosferica din locuinta ta.
Senzorul de detectie inundatie / scurgeri apa Zigbee detecteaza scurgeri si inundatii si este capabil sa declanseze o alarma in timp real.
Detectorul de Fum si Alarma Smart Zigbee detecteaza prezenta fumului si emite alarma prin sirena inclusa si se va aprinde indicatorul luminos rosu. Conectabil cu un Hub Zigbee , poate fi parte din scenarii gandite de tine pentru momentul detectarii fumului, trimitand imediat o notificare catre telefonul tau.
Atentie! Acest senzor Xiaomi Honeywell este strict pentru uz personal/hobby. Pentru securitatea ta si a casei tale recomandam montarea de catre personal autorizat a unor senzori de uz profesional.

Primesti kit-ul deja configurat, gata sa fie instalat (plug & play). Tot ce ai tu de facut este sa pui componentele pe pozitiile lor si sa te conectezi cu PC-ul, tableta sau telefonul tau mobil.
Daca ce am inclus in pachet nu se potriveste nevoilor tale, contacteaza-ne si iti proiectam gratuit un kit pentru casa ta inteligenta. Un plan al casei ne-ar fi de mare ajutor, nu uita sa il incluzi.

Hubitat
kit-smartmonitoring


S-ar putea sa-ti placa