• Pret redus
  • Pachet

Kit Securitate Smart

Hubitat
1.950,00 RON
Pret 1.755,00 RON Economiseste 10%
cu TVA Livrare in 1-2 zile lucratoare

Adauga un plus de siguranta casei tale monitorizand-o de la distanta

Afla starea usilor si a geamurilor direct pe telefonul mobil

Acest pachet contine

Cantitate
Stoc suficient
Asistenta comerciala (discount-uri, comenzi de volum, alte informatii)
Asistenta technica (integrari, compatibilitati, configurare si instalare)

Ai nevoie de un plus de siguranta in propria ta locuinta chiar si de la distanta ? Alege pachetul de securitate format din Hubitat Elevation C-8, Senzori usa/geam Zigbee si senzori de miscare Zigbee.
Scapa de grija instalarii si configurarii dispozitivelor si lasa-ne pe noi sa cream scenarii conform dorintelor tale!

Componente: 1 x Hubitat Elevation C-8, 6 x Senzor usa/geam Zigbee, 2 x Senzor miscare Zigbee, 1 x Alarma Zigbee

Hubitat Elevation C-8 este compatibil cu mii de senzori si dispozitive Smart Home, devenind creierul casei tale, conectand toate dispozitivele inteligente unul cu celalat fara a avea nevoie de o conexiune activa la internet.
Senzorul Xiaomi Aqara Usa/geam se conecteaza cu usurinta cu Hubitat Elevation si va ajuta sa creati scenarii cum ar fi aprinderea luminilor sau pornirea alarmei atunci cand o usa sau o fereastra se deschide cand nu ar trebui, oprirea incalzirii sau a aerului conditionat atunci cand o fereastra este deschisa. .
Senzorul de miscare/ prezenta Zigbee detecteaza miscarea la o distanta de pana la 7 metri si la un unghi de 170 grade, inclusiv pe intuneric. Acesta detecteaza miscarea si declanseaza alarma, trimitand in acelasi timp o notificare catre telefonul dumneavoastra, atunci cand nu sunteti acasa iar alarma a fost activata. Conectat cu un HUB Zigbee poate fi parte din scenarii complexe cum ar fi pornirea alarmei, aprinderea/stingerea luminilor si multe altele
Alarma inteligenta Zigbee - declanseaza alarma in momentul in care o usa sau un geam au fost deschise in lipsa ta. De asemenea, se poate folosi si sub forma de sonerie.

Primesti kit-ul deja configurat, gata sa fie instalat (plug & play). Tot ce ai tu de facut este sa pui componentele pe pozitiile lor si sa te conectezi cu PC-ul, tableta sau telefonul tau mobil.
Daca ce am inclus in pachet nu se potriveste nevoilor tale, contacteaza-ne si iti proiectam gratuit un kit pentru casa ta inteligenta. Un plan al casei ne-ar fi de mare ajutor, nu uita sa il incluzi.

Alege Pachetele cu Serviciu Configurare Sistem Smart Hubitat, inclus !

In cazul in care aveti animale de companie orientati senzorii la inaltimea adecvata.

Hubitat
kit-smartsecurity