Releu Dual Smart Zigbee

Pret 140,00 RON

Releul dual de la Xiaomi Aqara poate controla dispozitive non-smart si le monitorizeaza consumul de curent.

Reduceri la volum

Cantitate Reducere Ai economisit
3 5% Pana la 21,00 RON
Cantitate

  • Politica de securitate: Informatiile tale nu sunt folosite niciodata pentru alte scopuri decat pentru a-ti permite sa folosirea magazinului online si a sistemului de comenzi. Politica de securitate: Informatiile tale nu sunt folosite niciodata pentru alte scopuri decat pentru a-ti permite sa folosirea magazinului online si a sistemului de comenzi.
  • Politica de livrare: Comenzile in valoare de peste 500 RON beneficiaza de livrare gratuita. Politica de livrare: Comenzile in valoare de peste 500 RON beneficiaza de livrare gratuita.
  • Politica de retur: Puteti returna orice produs in 14 zile calendaristice si veti primi banii inapoi, cu conditia ca returul sa contina produsele in starea lor originala, fara defecte, si pachetul sa fie returnat intreg. Politica de retur: Puteti returna orice produs in 14 zile calendaristice si veti primi banii inapoi, cu conditia ca returul sa contina produsele in starea lor originala, fara defecte, si pachetul sa fie returnat intreg.

Releul dual de la Xiaomi Aqara este un releu cu conectivitate Zigbee si cu monitorizare de consum care gestioneaza activitatea dispozitivelor tip smart home.
Grupeaza, porneste, opreste si configureaza dispozitivele respective prin intermediul aplicatiei mobile proprii sau cu accesoriile compatibile.
Ai un dispozitiv care nu este smart si vrei sa il faci smart ca parte din sistemul Aqara? Acum ai solutia!

Se poate monta in spatele unui intrerupator clasic sau in doza aferenta acestuia, atata timp cat este prezent firul de nul (neutru), sau in tavan sau intr-o lusta/aplica.
Permite pozitionarea dupa plac a antenei ZigBee externe pentru semnal optim.

Specificatii:
- Conectabil cu un HUB Xiaomi Aqara Gateway Hub.
- Suporta o gama larga de solutii de alimentare: 110-240V, 50/60Hz AC
- Control prin aplicatia mobila Mi Home sau accesoriile compatibile;
- Putere totala de pana la 2500W;

Xiaomi/Aqara
LLKZMK11LM

Fisa tehnica

Protocol
Zigbee


S-ar putea sa-ti placa