Senzor de temperatura si umiditate Zigbee

Pret 80,00 RON

Foloseste senzorul inteligent de temperatura si umiditate pentru a monitoriza confortul casei tale

Reduceri la volum

Cantitate Reducere Ai economisit
3 5% Pana la 12,00 RON
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Politica de securitate: Informatiile tale nu sunt folosite niciodata pentru alte scopuri decat pentru a-ti permite sa folosirea magazinului online si a sistemului de comenzi. Politica de securitate: Informatiile tale nu sunt folosite niciodata pentru alte scopuri decat pentru a-ti permite sa folosirea magazinului online si a sistemului de comenzi.
  • Politica de livrare: Comenzile in valoare de peste 500 RON beneficiaza de livrare gratuita. Politica de livrare: Comenzile in valoare de peste 500 RON beneficiaza de livrare gratuita.
  • Politica de retur: Puteti returna orice produs in 14 zile calendaristice si veti primi banii inapoi, cu conditia ca returul sa contina produsele in starea lor originala, fara defecte, si pachetul sa fie returnat intreg. Politica de retur: Puteti returna orice produs in 14 zile calendaristice si veti primi banii inapoi, cu conditia ca returul sa contina produsele in starea lor originala, fara defecte, si pachetul sa fie returnat intreg.

Senzor wireless de temperatura, umiditate si presiune atmosferica care se poate conecta la un HUB Zigbee (Xiaomi/Aqara Gateway, Samsung SmartThings, etc).
 
Caracteristici:
- Poate detecta temperaturi cuprinse intre -20 - si + 60 grade Celsius (+/- 0.3 grade Celsius).
- Detecteaza presiunea atmosferica: 30 - 110KPa (+/- 120Pa).
- Detecteaza umiditatea pe o raza de 0 - 100% umiditate relativa (+/- 0.3 procente).
- Portabil, poate fi montat oriunde (adeziv inclus) sau amplasat pe mobila.
- Include o baterie CR2032.

Xiaomi/Aqara
WSDCGQ11LM

Fisa tehnica

Protocol
Zigbee


S-ar putea sa-ti placa