Detector de Fum si Alarma Smart Xiaomi Honeywell, Zigbee

Pret 220,00 RON

Detecteaza fumul si alerteaza repede folosind senzorul de fum Honeywell cu sirena proprie

Cantitate

  • Politica de securitate: Informatiile tale nu sunt folosite niciodata pentru alte scopuri decat pentru a-ti permite sa folosirea magazinului online si a sistemului de comenzi. Politica de securitate: Informatiile tale nu sunt folosite niciodata pentru alte scopuri decat pentru a-ti permite sa folosirea magazinului online si a sistemului de comenzi.
  • Politica de livrare: Comenzile in valoare de peste 500 RON beneficiaza de livrare gratuita. Politica de livrare: Comenzile in valoare de peste 500 RON beneficiaza de livrare gratuita.
  • Politica de retur: Puteti returna orice produs in 14 zile calendaristice si veti primi banii inapoi, cu conditia ca returul sa contina produsele in starea lor originala, fara defecte, si pachetul sa fie returnat intreg. Politica de retur: Puteti returna orice produs in 14 zile calendaristice si veti primi banii inapoi, cu conditia ca returul sa contina produsele in starea lor originala, fara defecte, si pachetul sa fie returnat intreg.

Dispozitiv care detecteaza prezenta fumului.

Functioneaza pe cont propriu, chiar daca nu este conectat la un hub sau gateway, va emite alarma la sirena inclusa si indicatorul luminos rosu.

Atentie! Acest senzor este strict de uz personal/hobby. Pentru securitatea dvs. si a casei dvs. va recomandam montarea de catre personal autorizat a unor senzori de uz profesional.

Caracteristici:
- Fara fir, conectabil cu un HUB Zigbee (Xiaomi/Aqara Gateway, Samsung SmartThings, etc).
- Portabil, poate fi montat oriunde (se recomanda montarea pe tavan).
- Functioneaza cu o baterie CR123A.
- Temperatura de functionare -10 - +55 grade Celsius.
- Putere alarma: 80db (la 3m distanta).

Xiaomi/Aqara
JTYJ-GD-01LM

Fisa tehnica

Protocol
Independent
Zigbee


S-ar putea sa-ti placa